Donderdag 26 april 2018

Konings Nacht:

19:00 uur plein open

home

bio

De carrière van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie's single 'Waarom kreeg ik van jou een straatverbod' zelfs op de verzamelelpee 'Alle dertien te gek, weet jewel...'. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een aantal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil... Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is al 10 jaar lang geen podium meer veilig voor Willie en de Billies... Gezellug!

 

Food 2018

 

 

Vrijdag 27 april 2018

 

13:00 uur plein open

14:00 uur Lisiduna

Een optreden van Lisiduna. Muziekvereninging Lisiduna is de vereniging van Leusden waar blaasmusici en slagwerkers samen muziek maken en plezier hebben.  “We zijn alweer druk bezig met de voorbereiding voor ons volgende concert”. Dirigent Cees Coenen heeft hard gewerkt aan nieuwe arrangementen voor het optreden tijdens Koningsdag  op het podium van de omliggende horeca aan de Zwarteweg in Leusden.

15:30 – 18:30 uur The Martin Brothers

Het concept voor The Martin Brothers werd bijna 22 jaar geleden geboren tijdens een tournee op Ibiza door basgitarist Peter Badenbroek. Hij formeerde een superband met een stel muzikale vrienden in een flexibele samenstelling, waarbij de bezetting als maatwerk wordt afgestemd op het evenement. In de loop der jaren hebben The Martin Brothers met vele nationale en internationale artiesten de bühne gedeeld en een aantal wervelende shows weten neer te zetten zoals de Tribute to Michael Jackson en een echte Motown Special.

 

19:30 – 20:15 uur Lee Ann

 

Op 3 augustus 1970 werd in de stad ‘s-Gravenhage een meisje geboren. Samen met haar ouders verhuisde na een tijdje naar het gezellige Brabant. Daar begon haar carrière al op vroege leeftijd. Zo door de jaren heen hebben zowel familie, vrienden en kennissen heel wat huiskamer optredens meegemaakt. Zo kwam zij in de tijd dat de film Grease erg populair was, graag elke avond in haar Olivia Newton John outfit de trap af terwijl zij het prachtig ‘Hopelessly devoted to you” voor haar ouders zong.

Tot haar zeventiende verjaardag. Op bezoek ergens in Scheveningen wordt een microfoon voor haar mond gehouden. Vanaf dat moment is zij niet meer te stoppen. Vier maanden na dit ‘ongelukje’ stopt zij met naar school gaan en durftde grote stap te zetten naar de artiestenwereld.
Al gauw komen er fantastische ‘klussen’ op haar pad. Niet alleen nationaal maar ook internationaal worden deuren voor haar geopend. Zo mag Lee-Ann in Duitsland mee met niemand minder dan de George Baker Selection, voor hun CD “From Russia with love” te promoten in grote televisie shows.

Terug in Nederland gaat zij voor de voorprogramma’s van onder andere Rene Froger en Andre Hazes. Ook de soundmixshow ontgaat haar niet in 1994 waar zij als Laura Pausini hoge ogen gooide. Dan gaat de bal echt rollen en is zij vaker te zien in tv programma’s zoals ‘Wie Ben ik”.
Van Koninklijk Theater Carré tot Theater Vredenburg, van de Brabanthallen tot een klein cafe in de Jordaan. Van Moskou tot Portugal, noem het maar op en zij is er geweest. Ze is gegroeid van een zangeres naar een multi talent. Of het nu gaat om dinner shows, thema feesten, solo optredens met en zonder orkestof alleen begeleiding op piano, zingende typetjes, presenteren van programma’s en gala’s. Het is altijd een succes.

Elke dag geniet zij nog steeds met volle teugen van dit vak

 

20:00 – 23:30 uur Tree O’ Four

Het begon in de Zwitserse skiplaats Klosters. Daar wordt in 1995 het trio Four uitgebreid met een vierde man en ontstaat Three O’ Four. Al snel boekt de band in Nederland succes. Dit is mede te danken aan het geweldige enthousiasme dat Three O’ Four bij ieder optreden aan het publiek weet over te brengen. In september 1999 versterkt zangeres Sarina Kay de band. Zij is voormalig Soundmixshow-winnares en bekend van de single Wishing on the same star. In 2007 wordt er een leadzanger bij de formatie gevoegd, en gaat Three O’ Four verder als zesmansformatie. In deze nieuwe bezetting is de band beter en veelzijdiger dan ooit.

marcel koole foto grafie GDC Mike Schellekens; band voor bruiloft Three O Four ThreeOFour live coverband feestband bruiloft en bedrijfsfeest fotografie GDC Mike Schellekens; band voor bruiloft Three O Four ThreeOFour live coverband feestband bruiloft en bedrijfsfeest fotografie GDC Mike Schellekens; band voor bruiloft Three O Four ThreeOFour live coverband feestband bruiloft en bedrijfsfeest